miercuri, 24 februarie 2010

Programul de ingrijire al tenului

Multi oameni care sufera de impuritati,pori dilatati,acnee isi pierd speranta de a iesi in lume cu un ten curat.Cosmetica din plante ofera sanse reale pentru ca aceste suferinte sa fie tratate si vindecate.

O ingrijire corecta si consecventa a tenului,compusa din bai de aburi/comprese,peeling si masti ,curata si linisteste pielea incarcata ,regland productia de grasime si sebum.

Oricat de obosita ai fi,nu sari peste ingrijirea tenului,pentru ca altfel risti sa aiba de suferit de la resturile de machiaj si praful de peste zi ce imbacsesc porii,favorizand aparitia punctelor negre si chiar a infectiilor.



Pasi:


1.Inainte de a incepe curatarea tenului,fa-ti o baie de aburi care va deschide porii si va hidrata in profunzime ,facilitand exfolierea. Deasemenea poti aplica comprese,o varianta mai blanda a bailor de abur.

2.Curatarea atenta,ce are drept scop eliminarea celulelor moarte,cu un scrub natural .

3.Aplica o masca care te va ajuta sa-ti mentii o piele sanatoasa si luminoasa.


4.Foloseste o lotiune tonica preparata acasa pentru a oferi pielii catifelare si vitalitate.


5.Dupa apoximativ 15 minute aplica o crema de zi/noapte iar pentru zona ochilor un gel special.








1 comentarii:

Anonim spunea...

Acest tratanent natural de ingrijire corecta a tenului este eficient pentru toate tipurile de ten, si in ziua de azi ,desi este o reteta mai veche.Din cate stiu acest tratament este bun si pentru scaparea de puncte negre.

Trimiteți un comentariu